در پرداخت حق بیمه توسط
با سلام .در یک نهاد دولتی حدود دوسال بصورت قراردادی کار میکردم که بیمه ام(تامین اجتماعی) در ماه 19 روزه رد میشد هم اکنون نیروی رسمی یک سازمان دولتی دیگر شدم و صندوقم نیز تامین می باشد. سوالم اینست که 1- این 19 روز جزو سوابق بیمه بازنشستگی ام حساب می شود؟ 2- آن فاصله های 11 روز در ماه را می شود هم اکنون به هر صورتی جبران کرد که 30 روزه محاسبه شود؟
2 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام بله سابقه واریز 19 روز شما در ماه جزو سابقه شما هست

تنها سابقه قابل خریداری عبارتند از : کسری سابقه تا ده سال (جهت بازنشستگی با سن 60 سال آقایان و سن 55 سال خانم ها) و سابقه سربازی. مابقی خلا بیمه ای که به علت عدم اشتغال ایجاد شده قابل محاسبه و پرداخت نمی باشد.

برای مشاهده سابقه بیمه می توانید از رهنمای زیر استفاده کنید

مشاهده سوابق بیمه