در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

در بسياري از مناطق شهر، به دليل مشکلات اقتصادي، بسياري از شرکت ها امکان اجاره يک واحد اداري را به تنهايي ندارند. در نتيجه، مشاهده ميکنيم که در بسياري از موارد، 2 يا چند شرکت در اتاق هاي يک واحد اداري در کنار يکديگر مشغول به فعاليت هستند.سوال من اين هست که، آيا امکان دارد که در اين حالت، هر يک از اين شرکت ها يک کد کارگاهي بيمه داشته باشد؟اگر امکان آن فراهم نيست، پس در چه صورت ميتوانيم کد کارگاهي را دريافت کنيم؟
2 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

بهترین پاسخ
پاسخ آقای ایمانی:

با سلام با توجه به اینکه هرکدکارگاه فقط به یک مکان تعلق میگیرد لذا اگر در یک مکان چند شرکت باشد امکان بازرسی وجود نداشته واین تداخل باعث مشکل برای بازرسی میباشد لذا تحت هیچ شرایطی در یک مکان نمیتوان چند شرکت دایر شودوامکان ابلاغ اعلامیه وجود ندارد...