در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام

پسري هستم 24 ساله دو سال است که در باغ پدري به عنوان کارگر بيمه پرداخت ميکنم با توجه به شرايط سني و سابقه بيمه ام و عنوان کاري که از اون کار بيمه پرداخت ميکنم به نظر شما بايد تا چند سال ديگه بايد بيمه پرداخت کنم و چند سال ديگه بازنشست خواهم شد؟
1 پاسخ
توسط (6,480 امتیاز)
با سلام

بيمه باغداري جزو مشاغل سخت به حساب نمي آيد. لذا چنانچه شما خدمت سربازي را به سوابق خود اضافه نکنيد، در سن 52 سالگي با سي سال سابقه بازنشسته مي شويد. اگر دو سال را اضافه کنيد(با خريد سابقه سربازي) در سن 50 با سابقه 30 سال بازنشسته مي شويد.