در خرید بیمه سربازی توسط

با سپاس فراوان

در صورت امکان به سوالات زیر پاسخ فرمائید:

1- چهار ساله میانگین دریافت حقوق ماهیانه ام سه میلیون تومان می باشد هزینه خرید بیمه بیست و یک ماه خدمت سربازیم چقدر می شود.

"ادمین : سوالات به صورت مجزا پرسیده شد "

در صورتی که در کارگاه یا در مسیر دچار آسیب دیدگی شوم چه مبلغی به خانوادم میدن

13سال در پروژه های صنعتی بودم آیا می تونم بازنشسته شوم ؟
با کمال تشکر و احترام.

2 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام حق بیمه مربوط به دوره خدمت سربازی (۳۰) درصد میانگین حقوق و دستمزد دو سال قبل از درخواست است که (۷) درصد آنرا بیمه شده و مابقی توسط دولت پرداخت می شود.

اطلاعات بیشتر در :

مقررات خرید بیمه سربازی