در خرید بیمه سربازی توسط (100 امتیاز)

سلام

۶ ماه بیمه دارم سال ۷۲ که توی سوابقم ثبت شده نوشته رای اداره کار(برای شرکتی سال ۷۱ تا ۷۲ کار کرده بودم بیمه م رو واریز نکرده بود با رای اداره کار موفق به ثبت ۶ ماهش در سوابق بیمه م شدم)

سال ۷۳ تا ۷۵ سرباز بودم ,از سال ۸۱ تا الان هم سابقه بیمه دارم,

آیا برا بیمه دوران سربازی باید پول بدم یا با یک درخواست رایگان جزء سوابقم میشه ؟

متشکرم

1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
با سلام

درخواست شما رایگان ثبت می شود اما برای تبدیل این ایام به عنوان سوابق بیمه ای برای شما عددی محاسبه و فیش صادر می شود که طی چد قسط می توانید آن را پرداخت کنید. این رقم به آخرین دستمزد لیست بیمه شما هم بستگی دارد.