در بیمه درمان تکمیلی توسط
ایا بیمه سلامت بیمه تکمیلی داره اگه بیمه تکمیلی داره ایا این بیمه یا  بیمه تکمیلی ملت یا بیمه تکمیلی عضو کمک رسان ایران که انفرادیم داره کدوم یکی خدمات عمل جراحی قلب باز داره و با در صد بیشتری پوشش میدهد؟ ممنون میشم بیشتر راهنمایم کنید
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام

دوست گرامی در حال حاضر شرکت بیمه آسماری بالاترین تعهدات را میدهد که شما در این عمل تا 1.000.000.000 ریال در بخش بیمارستانی و جراحی می توانید استفاده کنید اما باید حداقل یک شرکت 10 نفره باشید.

شرکت کمکرسان ایران تا 600.000.000 ریال

در ضمن دوره انتظار هم شامل شما می شود اگر به صورت پیوسته تحت پوشش نباشید