در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
در صورت استفاده از عینک غیر استاندارد مسئولیت کارگر حادثه دیده، ایا بیمه به فرد تعلق میگیرد یا خیر؟

نوع بیمه بیمه آسیا میباشد

با تشکر
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام دوست عزیز شما میتوانید جهت دریافت هزینه ها ابتدا به تامین اجتماعی مراجعه فرمایید . بعد از پرداخت خود تامین اجتماعی از کارفرما شکایت کرده و خسارتی را که بابت استاندارد نبودن ابزاری که کارفرما در اختیار شما قرار داده طلب میکند حالا اگر کارفرما کلوز مطالبات تامین اجتماعی را انتخاب کرده باشد بیمه مسولیت آن را تا سقف تعیین شده پرداخت می کند. وگرنه کارفرما باید خود بپردازد

 « ماده 66 قانون بیمه تامین اجتماعی »

    درصورتی که ثابت شود وقوع حادثه مستقیماً ناشی از عدم رعایت مقررات حفاظت فنی و بروز بیماری ناشی از عدم رعایت مقررات بهداشتی و احتیاط لازم از طرف کارفرما یا نمایندگان او بوده سازمان هزینه ها را مربوط به معالجه و غرامت و مستمریها و غیره را پرداخت و طبق ماده 50 این قانون از کارفرما مطالبه و وصول خواهد شد .

    تبصره 1- مقصر می تواند با پرداخت 10 سال مستمری موضوع این ماده به سازمان از این بابت بری الضمه شود .

   تبصره 2- هرگاه بیمه شده مشمول مقررات مربوط به بیمه شخص ثالث باشد ، در صورت وقوع حادثه سازمان شخصاً کمکهای مقرر در این قانون را نسبت به بیمه شد ه انجام خواهد داد و شرکتهای بیمه موظف به پرداخت خسارت در حدود تعهدات به سازمان هستند .