در بیمه بیکاری توسط
بیست و پنج سال سابقه پرداخت بیمه در شرکتهای ساختمانی را دارم پایان سال 94 به دلیل عدم نیاز بیکار شده ام جهت دریافت بیمه بیکاری اقدام کردهام مورد موافقت قرار گرفت ولی اعلام نمودهاند چون حقوق شما در مرداد ماه افزایش غیر متعارف داشته باید بازرس و کمیته در مورد آن تصمیم بگیرد و اصلان به کارگران ساختمانی بیمه بیکاری تعلق نمیگیرد سن من 55سال میباشد تکلیف من چیست؟
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

خیر، اگرچه به‌موجب قانون سال ٨٦، بیمه کارگران ساختمانی اجباری است ولی سازوکار اجرایی آن تا حدودی به نظام بیمه‌ای خویش‌فرمایی نزدیک است. کارگران شاغل در این مجموعه به خاطر نوسانات کاری، موقتی بودن و پرداخت مستقیم حق‌بیمه سهم بیمه‌شده توسط خود کارگر و فقدان ابزار لازم برای کنترل اشتغال و بیکاری بیمه‌شده، مشمول بیمه بیکاری نمی‌شوند. ضمن اینکه ٣ درصد حق‌بیمه مربوط به بیمه بیکاری از این افراد دریافت نمی‌شود.

اطلاعات بیشتر در :

سیر تا پیاز بیمه بیکاری بیمه تامین اجتماعی