در سوابق بیمه توسط
با سلام قبلا در کارگاه اهنگری فعالیت داشتم سابقه هم دارم ولی الان در ساختمان مشغول کارم مدرک فنی هم دریافت نمودهام ولی بخاطر سابقه بیمه قبلی بیمه قبول نکرد چه کار کنم
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

این مورد تغییر شغل محسوب میشود جهت برخورداری از مزایای این بیمه نامه از طریق خانه کارگر واقع در تهران خ انقلاب خ ابوریحان نبش کوچه روانمهر واحد کارگران ساختمانی مراجعه فرمایید