در سوابق بیمه توسط
با سلام خدمت شما بزرگواران
بنده چند سال سابقه پرداخت بیمه کارگران ساختمانی  تامین اجتماعی دارم اما متاسفانه اطلاع پیدا کردم بیمه من باطل شده به شعبه مراجعه کردم گفتن از مرکز( تهران ) باطل شده و مربوط به ما نیست و بعد از مدتی اهالی محل به من گفتن از بیمه امده بودن نبودی بیمه رو باطل کردن و هر چی جویای علت شدم واضح نگفتن و حتی اجازه اعتراض رو هم به بنده ندادن.
بعد از کلی دوندگی دوباره موفق به ثبت نام بیمه شدم و ادرس سکونت و محل کار دادم و کار من در محل کارم که ساختمان است به پایان رسیده ولی بعد از اتمام کار اومدن نمیدونم باید چکار کنم بخدا خسته شدم کلافه شدم من با حقوق کارگری امرار معاش میکنم هر روز نمیتونم توی اداره های مختلف بچرخم بخاطر بیمه خاهش والتماس میکنم منو راهنمایی کنید.
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

زمانیکه به ادارات تامین اجتماعی مراجعه میکنید حتما با دقت به گفته های کارکنان تامین اجتماعی دقت فرمایید قوانین تامین اجتماعی کاملا مشخص و شرایط قرارداد بیمه ای شما بر اساس همان ضوابط منعقد و شما ملزم به رعایت آن هستید در این بین به دلیل عدم دقت کافی و توجه نکردن معمولا اکثر مراجعین به مشکل مشابه شما بر میخورند چرا که ضوابط را هنگام عقد قرارداد با امضا قبول و تایید میکنید ولی هنگام اجرا به تکالیف خود عمل نمیکنید

البته موارد بالا رو عرض کردم که منبعد رعایت فرمایید

در حال الان با توجه به شرح حال ناقص که دادید نسخه علاج کار شما بشرح ذیل میباشد:

1- با در دست داشتن مدارک (کارت ملی شناسنامه دوقطعه عکس و دفترچه بیمه )به خانه کارگر مراجعه کنید و از طریق آنها اقدام نمایید

2-گشتن در ادارات مختلف لازم نیست و کار شما صرفا در همان شعبه مربوطه قابل انجام میباشد سعی کنید با مدارک مثبته به قسمت مشاوره شعبه مراجعه و شرح حال درستی از خودتون ارایه بدید تا جهت ادامه قرارداد راهنمایی لازم رو دریافت نمایید