در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام
چنان چه کارگر ساختمانی با سابقه ۸ سال بیمه در روز تعطیل بر اثر تصادف فوت کند مستمری به بازماندگان تعلق میگیرد یا نه و شرایط آن چگونه است
2 پاسخ
توسط (4,300 امتیاز)
سلام.شرط برقراری مستمری در 10 سال یکسال سابقه و سال اخر 3ماه پیوسته باشد اگر درتاریخ حادثه پیوستگی سه ماه بیمه را داشته مشکلی ندارد و بازماندگان با مراجعه به سازمان تامین اجتماعی درخواست مستمری ناشی از فوت را پرکرده و مدارک فوتی ازقبیل گواهی فوت وعلت فوت واگرهمسر دارد سند ازدواج وکپی شناسنامه وکارت ملی همسر ودختران مجرد مورد نیاز می باشد