در بازنشستگی و مستمری توسط
من 5 سال بیمه زنان خانه دار هستم و 30 سالمه الان در مغازه ای مشغول کار شدم و اون خانم منو بیمه کرده من بعد چند سال بازنشستگی میتونم دریافت کنم؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام در صورتی که 20 سال در جایی کارکنید و حق بیمه نیز واریز شود بر اساس قوانین امروز می توانید در سن 50 سالگی با 25 روز حقوق بازنشسته شوید ولی اگر نتوانید 20 سال سابقه بیمه اجباری داشته باشید باید تا سن 55 سالگی صبر نمایید

اطلاعات بیشتر در:

شرایط بازنشستگی