در بیمه بیکاری توسط
من 4 سال سابقه بیمه دارم. الان 4 ماهه که بیکارم. بهترین روش برای رد کردن بیمه برای خودم چی هست؟ و ایا میتونم برای بیمه بیکاری اقدام کنم؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام در حال حاضر شما نمی تونید از بیمه بیکاری استفاده کنید (باید حداکثر ظرف مدت ۳۰ روز از تاریخ بیکاری، موضوع را به واحدهای اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی اطلاع می دادید) و در حال حاضر شما می تونید از بیمه های اختیاری بیمه تامین اجتماعی استفاده نمایید که سوابق پرداختی در این نوع بیمه ها به سابقه بیمه شما اضافه می شود ولی به سابقه کار شما اضافه نمی شود