در بیمه بیکاری توسط
با سلام و تشکر من 5 سال سابقه بیمه اختیاری دارم و 5 سال هم هست در شرکتی مشغول کار هستم و بیمه نیز برای من رد می شود با توجه به وضعیت بازار احتمالا شرکت تعدیل نیرو دارد می خواستم بدونم آیا سوابق پرداختی بیمه اختیاری هم برای دریافت بیمه بیکاری تاثیر دارد ؟ یعنی برای دریافت بیمه بیکار برای من 10 سال محاسبه می شود یا 5 سال ؟
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام در بیمه اختیاری پرداختی شما بر اساس 26 درصد می باشد که هیچ هزینه بابت بیکاری پرداخت نمی نمایید ولی در بیمه اجباری پرداختی بر مبنای 30 درصد است که 3 درصد از این 30 درصد برای بیمه بیکاری می باشد

 در نتیجه برای دریافت مقرری بیمه بیکاری فقط سوابقی قابل قبول می باشد که 3 درصد بیمه بیکاری را پرداخت کرده اند (یعنی فقط سوابق بیمه اجباری محاسبه می شود)

اطلاعات بیشتر در :

شرایط بیمه بیکاری