در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام دوست عزیز شرکت بیمه میگه باید 24 ساعت از زمان بیمه شما حداقل میگذشت و قبول نمیکنه تا جبران خسارت بکنه الان باید چیکار کرد ممنون میشم راهنمای کنید
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام

 24 ساعت که نه. اما وقتی بیمه نامه شما صادر میشود از ساعت 24 همان شب خودروی شما تحت پوشش است. فقط در یک صورت امکان دریافت خسارت دارید که بیمه نامه سال قبل داشته باشید و حادثه در زمان قرارداد اتفاق افتاده باشد. در آن صورت میتوانید از بیمه نامه قبلی استفاده و خسارت را مطالبه کنید .