در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام، پدر من در حدود 36 سال قبل در شرکتی مشغول به کار بود و راننده کامیون بود، در حین کار برای شرکت با کامیون به دره سقوط کرده و به رحمت خدا میرن.ایشون بیمه شخص ثالث بودن.برگه بیمه را هم که نرخ پرداخت بیمه توسط شرکت نوشته شده را هم داریم و موجود است. اون زمان به دلیل بی سوادی مادرم و کوچک بودن من و برادرانم و بی اطلاعی از قانون ما پیگیر بیمه شخص ثالث و یا گرفتن دیه از شرکت نبودیم. الان بعد از اینهمه سال توسط یکی از دوستان  شنیدیم که توسط بیمه  شخص ثالث و یا از طریق شرکت میتونستیم دیه بگیریم،آیا الان امکان این وجود داره که همچین دیه ای را بگیریم؟ درصورت گرفتن آیا مبلغ مورد نظر به نرخ روز محاسبه میشود؟ آیا ما به دلیل ندادن حق و حقوقمون از طریق شرکت میتونیم از شرکت شکایت کنیم؟
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)

بهترین پاسخ
ماده۱۰ـ به منظور حمايت از زيان‌ديده‌گان حوادث رانندگي، خسارتهاي بدني وارد به اشخاص ثالث كه به علت فقدان يا انقضاء بيمه‌نامه، بطلان قرارداد بيمه، تعليق تأمين بيمه‌گر، فرار كردن و يا شناخته نشدن مسؤول حادثه و يا ورشكستگي بيمه‌گر قابل پرداخت نباشد يا به طوركلي خسارتهاي بدني خارج از شرايط بيمه‌نامه توسط صندوق مستقلي به نام صندوق تأمين خسارتهاي بدني پرداخت خواهد شد.

در حوادث رانندگي منجر به فوت، شركت‌هاي بيمه مي‌توانند در صورت توافق با راننده مسبب حادثه و ورثه متوفي، بدون نياز به رأي مراجع قضائي، ديه و ديگر خسارت‌هاي بدني وارده را پرداخت نمايند.