در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام وعرض خسته نباشید بنده بصورت رسمی استخدام شرکت پست به مدت 14 سال وبه میل خودم استعفا نموده وهیچ حق وحقوق هم نگرفتم .بعد از مدتی 5سال قراردادی درنهاد دیگری مشمول.که تعدیل شدم.سوالم ایا مدت 14 سال مشمول بیمه بیکاری میشود
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.بیمه بیکاری شامل  کارگران مشمول قانون کار میشود.وچنانچه شما کارمند دولتی باشید،بیمه بیکاری تعلق نخواهد گرفت.