در سایر توسط (56,040 امتیاز)
آيا شوهر درصورت فوت همسر حق دريافت حقوق وظيفه بابت همسررادارد ؟
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

شوهر درصورتي كه حسب بند ً ث ً ماده ۸۶ قانون استخدام كشوري ، عليل وازكارافتاده وتحت كفالت عيال متوفاي خود بوده باشد حق دريافت حقوق وظيفه خواهد داشت ،بديهي است ارائه راي كميسيون پزشكي دال برازكارافتادگي ياداشتن دفترچه خدمات درماني ازناحيه زوجه وياگواهي مراجع قضايي درخصوص تحت كفالت بودن شوهر جهت برقراري حقوق وظيفه ضروري است .

موفق و پیروز باشید - مهندس محمد حسین یمکان گز - نماینده 3247 بیمه پاسارگاد - شهر اندیشه - مشاور بیمه ای شما