در سایر توسط
دختر مجرد ۳۳ ساله هستم و سرپرست مالی پدر و مادر سالخورده ام وخودم بدون هیچ حمایتی وهیچ پشتوانه ای. نگرانی از آینده وهزینه های زندگی به شدت افسردم کرده و ناامید. آیا با این شرایطم بیمه ای هست که بتونم حقوق یا مستمری دریافت کنم؟
2 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

ضمن آرزوی موفقیت برای شما و سربلندی تون در مقابل مشکلات باید عرض کنم که پیشنهاد ن برای بیمه درمانتون دفترچه بیمه سلامت هست و برای بازنشسگی تون باید بگم که بیمه عمر بهترین انتخاب هستش

که برای انتخاب شرکت میتونید تو همین سایت تحقیق کنید و پرسش و پاسخ ها رو بخونید  به هر حال اطلاعات جالبی میتونید دریافت کنید

اما مطمئنا همی که بیمه تهیه میکنید بهترین انتخابه و انتخاب شرکت در مرحله دومه