در لیست بیمه توسط
وظیفه کارفرما در قبال استعلاجی کمتر از 3 روز کارگر چیست و لیست بیمه چگونه پر میشود؟
1 پاسخ
توسط (36,370 امتیاز)

سلام

با توجه به نظر موسسه حقوقی بهار  " در صورتی‌ که بیمار در بیمارستان بستری نشود غرامت دستمزد از روز چهارم‌پرداخت خواهد شد. لذا کارفرما هیچ تعهدی برای سه روز اولیه استعلاجی نداشته و مواردی که آن را به عهده کارفرما تلقی میکنند موضوعیت ندارد. "

بر اساس کدام بند قانون حقوق مرخصی استعلاجی کمتر از 3 روز بر عهده کارفرما است ؟