در لیست بیمه توسط
سلام
کارمند ما دچار بیماری شده و  ماه گذشته کامل حضور نداشته است. گفته شده است برای وی باید صفر رد بشه.
مشکل و سوال اینه در لیست بیمه جایی برای درج عنوان استعلاجی یا مرخصی پیدا نمیکنم که توضیحات بنویسم
می خواهم بدانم آیا با صفر رد کردن کارکرد تنها مشکلی برای ما پیش نمیاد؟
سپاس
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.اسم کارمند در لیست بیمه قرار میگیرد،ولی مدت کارکرد ایشان صفر ارسال میگردد.پس از ان با مراجعه کارگر به شعبه بیمه وارائه مدارک پزشکی اولا :حقوق ایام بیماری به ایشان تعلق میگیردثانیا:حق بیمه کارگر نیز در سابقه با ذکر ایام بیماری درج میگردد.