در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (110 امتیاز)
با سلام

متاسفانه حدود هفت سال در شرکتی کار کرده ام که با نام خودش نبوده و به صورت پیمانکاری کار کرده ام و چهار سال هم هست که قراردادی خود شرکت هستم میخواستم بدونم که ما چگونه میتونیم بفهمیم که اون هفت سال ما را با سختی کار پرداخت کرده اند یا نه ، خود شرکت که چیزی نمیگه ، اگر پرداخت نکرده باشند ما چگونه میتونیم سختی کار اون هفت سال رو درستش کنیم ؟

ممنون
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

جهت اطلاع راهنمای مشاهده سابقه بیمه تامین اجتماعی   را مشاهده فرمائید.