در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام به همه کارشناسان محترم

قصد خرید بیمه عمر رو دارم اما بیمه عمری که شامل هزینه درمان باشد و با سرمایه چقدر باید شروع شود ؟ بهترین درصد افزایش سالیانه چند درصد هست روش دریافت هزینه درمان به چه صورت هست آیا مثل بیمه تکمیلی هست یا خیر ؟

کدام امراض رو شامل بیمه می شود ؟ آزمایش و داندان پزشکی یا...........

ممنون از همه
4 پاسخ
توسط (6,510 امتیاز)
با سلام و احترام

بیمه عمر یا درست تر بگیم بیمه زندگی مواردی از هزینه های پزشکی رو شامل میشه مثل جبران هزینه های پزشکی ناشی از حادثه و بیماری خاص پر هزینه که 5 بیماری رو شامل میشه (سکته قلبی، سکته مغزی، سرطان، پیوند اعضا و عمل باز قلب) بیمه های عمر نمیتونن وارد حوزه بیمه تکمیلی شن و آزمایشات و دندان پزشکی رو شامل نمیشن ولی نکته ای که وجود داره برای بیماری های خاص کلمه کمک هزینه بکار رفته یعنی اگر فردی از بیمه گر اولش خسارت رو دریافت کنه و جبران شه باز هم این مبلغ بهش تعلق میگیره ولی در جبران هزینه پزشکی کلمه جبران بکار رفته و چنانچه بیمه گر اولی باشه که خسارت و جبران کنه دیگه نیازی نیست بیمه گر عمر خسارت پرداخت کنه

امیدوارم توضیحات کامل باشه