در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

 آیا مرخصی‌ های موردی که در ماده 73 قانون کار برای فوت پدر، مادر، همسر و فرزندان و نیز ازدواج دایم پیش بینی شده است جزیی از مرخصی استحقاقی سالیانه است و یا جدا از آن باید مورد استفاده قرار گیرد ؟
1 پاسخ
توسط (25,300 امتیاز)
با سلام

مرخصی های موردی موضوع ماده 73 قانون کار که به مناسبت ازدواج دایم و یا فوت پدر و مادر، همسر و اولاد به کارگران داده می‌شود جدا از مرخصی استحقاقی سالانه کارگر بوده و ارتباطی با مرخصی استحقاقی سالیانه موضوع ماده 64 قانون کار ندارد