در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
آيا مرخصی بيش از ٤ ساعت ١ روز محاسبه مي شود؟
2 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام

1-میزان مرخصی کارگران به صراحت در ماده ۶۴ قانون کار مشخص گردیده است (( سالانه برابر ۲۶ روز کاری و به میزان ۱۹۰ ساعت و ۴۰ دقیقه و در کارگاههائی که روال بر ۳۰ روز است برابر ۲۲۰ ساعت میباشد.))
2- کارفرما صرفا مجاز به کسر معادل ساعات استفاده کارگر از مرخصی ساعتی ، از مرخصی استحقاقی سالانه یا ماهانه میباشد و در صورت کسر ساعات بیشتر ، خلاف مقررات جاری عمل نموده است ، و باید نسبت به اصلاح مانده مرخصی کارگر با رعایت ماده ۶۴ قانون کار اقدام نماید .
3- در مورد مرخصی کمتر از یک روز مقررات ماده ۷۰ قانون کار ، حاکم خواهد بود .

ماده ۷۰  قانون کار

مرخصی کمتر از یک روز کار جزو مرخصی استحقاقی منظور می شود

اطلاعات تکمیلی در :

قانون کار و جزییات قانونی قرارداد کار