در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
آیا سازمان تامین اجتماعی داشتن مقدار مثلا 22 ماه در سال به کار کردن در چند شرکت رامیتواند قبول نکند؟
آیا قانونی برای این موضوع وجود دارد؟
باتشکر
2 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

لطفا جهت بررسی درج شدن دقیق سوابقتان به این سایت رجوع نمائید : http://www.tamin.ir/News/Item/6506/2/6506.html در کل طبق قانون نباید مشکلی داشته باشید ، مگر اینکه در لیست آن شرکت ها اسم شما درج نشده باشد که با توجه به سایت اینترنتی فوق از این امر مطلع خواهید شد.

موفق و پیروز باشید - مهندس محمد حسین یمکان گز - نماینده 3247 بیمه پاسارگاد - شهر اندیشه - مشاور بیمه ای شما