در بازنشستگی و مستمری توسط
با سلام و احترام

من 40 سال سن دارم و 20 سال و نیم سابقه پرداخت حق بیمه دارم آیا می توانم از کارم استفا داده و خود را بیمه اختیاری کنم تا سن 42 سالگی و سپس با 22 سال سابقه خودم را بازنشسته کنم ؟ اگر نه لطفا بهترین راهنمایی برای اینکه بتوانم در 42 سالگی خودم را بازنشسته کنم را بفرمائید

با سپاس فراروان از شما
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام بله شما می توانید در سن 42 سالگی با 20 سال بیمه اجباری بازنشسته شوید و در صورتی که بیش از این سابقه داشته باشید روز پرداختی شما بیشتر می شود برای مثال به جای 20 روز حقوق به شما 22 روز حقوق مستمری تعلق می گیرد

اطلاعات بیشتر در :

مستمری بازنشستگی در بیمه تامین اجتماعی