در بیمه بیکاری توسط

سلام.بنده 53سال دارم سه سال بیمه بیکاری بریدن با توجه به اینکه شوهر مریض احوالی دارم و خودم دیسک کمر و ارتروز شدید دارم(تمام مدارک)موجود میباشدو با توجه به اینکه بیکار شدم ولی نمردم و زندگی در جریانه و هیچ جا با این سن به بنده کار نمیدهندو من اکثرا یا منزل پسرم یا دکتر وچون من یا باید کمرم عمل بشه یا اب درمانی کنم به استخر میروموخلاصه اینکه چندین بار بازرس امده و من نبودم و مقرری منو قطع کردن بنده باید کجا بروم و چیکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنین

1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
سلام باید به شعبه بیمه تامین اجتماعی مراجعه نمایید و با داشتن مدارک لازم برای اینکه ثابت کنید در جای دیگری مشغول به کار نیستید می توانید در خواست برقراری مقرری را بدهید