در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

آیا کارگر می تواند با کارفرما برای انجام کار در روز جمعه ، تعطیلی یک روز دیگری از هفته موافقت داشته باشد ؟
1 پاسخ
توسط (24,900 امتیاز)
با سلام

استفاده از تعطیل هفتگی در هر حال برای کلیه کارگران مشمول قانون کار اجباری بوده و به کارگیری کارگران حتی با جلب رضایت و توافق کتبی آنها و یا در شرایط استثنایی و اضطراری در روز تعطیل هفتگی بر خلاف حکم صریح قانون خواهد بود. بدیهی است چنانچه به دلایل مورد اشاره در ماده 62 قانون کار، کارگر در روز جمعه اشتغال به کار داشته باشد، حتی در موارد خاص و بطور موردی- ترتیب مقرر در تبصره یک ماده یاد شده الزامی می باشد.