در بیمه آتش سوزی توسط
چه شرکتی بیمه ای پتروشیمی ماهشهر رو بیمه کرده بود ؟
1 پاسخ
توسط (4,400 امتیاز)

با سلام

به گزارش سایت تحلیلی-خبری آیین، کنسرسیومی متشکل از برخی شرکت های بیمه ایران، آسیا، البرز، دانا، کارآفرین، سامان، ملت و ایران پتروشیمی بوعلی سینا را تحت پوشش دارند.

مجتمع پتروشیمی بوعلی سینا با سرمایه 485 میلیون یورو، یکی از 19 شرکت پتروشیمی هلندینگ خلیج فارس با سرمایه 13 میلیارد و 871 میلیون و 847 هزار و 829 یورو است که تحت پوشش مجموعه ای از شرکت های بیمه به لیدری شرکت بیمه ایران قرار دارد.

در این کنسرسیوم، بیمه آسیا با 9 درصد، البرز با 9.1 درصد، دانا با 6.5 درصد، کارآفرین با 3.1 درصد، ملت با 4 درصد، پارسیان با 6.8 درصد، سامان 1.2 درصد با لیدری مجموعه بیمه ایران با سهم حدود 60 درصدی (به جز ظرفیت مشترک در صندوق اتکایی ملی) حضور دارند .

همچنین بر اساس قرار داد منعقده، حد غرامت برای هر خسارت مبلغ 500 میلیون یورو تعیین شده است.

نمایندگی صدور و مرکز پرداخت خسارت بیمه ملت 2580