در بیمه آتش سوزی توسط
با عرض سلام خدمت مدیریت محترم سایت

بنده دارای یک مغازه سوپر مارکت هستم ولی مستاجرم میتونم مغازه ای که وسایل و کالاهاش مال منه و خود مغازه مال خودم نیست رو بیمه آتش سوزی کنم؟چطوری؟لطفا راهنمایی کنید.
2 پاسخ
توسط (5,820 امتیاز)
با سلام

بله شما می توانید مغازه رو بیمه آتش سوزی نمایید.

طبق قانون در طول مدت اجاره اگر آتش سوزی رخ دهد جبران هزینه های وارده به عهده ی مستاجر می باشد.

در صورت داشتن بیمه نامه معتبر در هنگام بروز حادثه خسارت مربوط به اجناس به مستاجر و خسارت مربوط به ساختمان به مالک پرداخت می گردد.