در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام

سوال من در مورد جبران خسارت خودرو ميباشد كه بايد توسط بيمه شخص ثالث خودرو فرد مقصر در تصادف صورت بگيرد ، ميزان حداكثر تعهد مالي بيمه ١٠ ميليون تومان ميباشد در صورتي كه بيشتر هست خسارت وارده و كارشناس بيمه خودرو زيان ديده رو رئويت كرده و با تعميرگاهي كه خودرو در ان جهت تعميرات پذيرش شده است به توافق نرسيده و كارشناس به شخص زيان ديده اعلام كرده كه در صورتي كه خودرو شما در نمايندگي مجاز پذيرش شود تمام هزينه ها عينن پرداخت ميشود و در تعميرگاه هاي شخصي پرداخت بصورت كامل صورت نميگيرد مگر در تعميرگاه هايي كه خود بيمه معرفي كند و بگم كه بيمه سينا هست . ممنون ميشم قوانين بيمه مركزي رو در اين زمينه بفرماييد.
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

با توجه به اینکه تعمیرگاه های مجاز دارای یک نرخ نامه از طرف شرکت خودرو ساز می باشند و نمی توانند تخلف نمایند ، شرکت های بیمه ملاک پرداخت خسارت را روی این مراکز می گذارند و این امر به نفع زیاندیده هم می باشد ، بهتر است جهت دریافت درست و کمال خسارت با واحد خسارت شرکت بیمه همکاری نمائید.