در بیمه نیروهای مسلح توسط
قبلا نیروی پیمانی 5 ساله در نیرو انتظامی بودم.پس از رسمی نشدن و پایان 5 سال خدمتم تسویه حساب کردم.هم اکنون در شرکت توزیع نیروی برق با عنوان حراست با شغل سخت و زیان آور نزد بیمه تامین اجتماعی بیمه شده ام.کارت پایان خدمت برایم  24 ماهه صادر شد.میخواستم بدونم آیا میتوانم مدت 5 سال خدمتم را از صندوق نیرو انتظامی درخواست و به تامین اجتماعی انتقال دهم.اصلا امکان دارد؟
تاثیر این اقدام با توجه به
ماده ١٠ (الحاقی ٣/٨/١٣٧٧)
 قانون انتقال سوابق چیست؟
چه تاثیری درپایان خدمتم با توجه به شغل فعلی ام که سخت و زیان آور است دارد ? چون فقط ملاک مستمری بازنشستگی میانگین دو سال آخر است؟
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام بله می تونید سوابق سایر صندوق های بازنشستگی رو به بیمه تامین اجتماعی انتقال بدهید

در صورت انتقال سابقه بیمه از بیمه نیرو های مسلح به بیمه تامین اجتماعی سوابق انتقالی برای سوابق مورد نیاز بازنشستگی لحاظ می شود.

انتقال سوابق بیمه به تامین اجتماعی از سایر صندوق های بازنشستگی

شرایط بازنشستگی