در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
عمل قلب باز در نیروی انتظامی بازنشسته می شوم با 12 سال خدمت یکی از رگ های قلب تعویض کردن
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام شرایط شرکت در کمیسیون نیروهای مسلح با تامین اجتماعی با یگدیگر متفاوت میباشد اما با توجه به جراحی قلب که بصورت باز انجام گرفته بستگی به نظر کمیسیون دارد وتشخیص این مورد که شما صددرصد بازنشسته میشوید یا نه؟در حیطه کارشناسان نمیباشد درتامین اجتماعی جراحی قلب با تعویض چهاررگ بازنشسته نشده اما مورد هم داشتیم با تعویض دو رگ بازنشسته شدن این بستگی به اون جراحی ونظر دکتر دارد