در بیمه بیکاری توسط

سلام من پیگیر بیمه بیکاری خود بعد از 15 سال کار در یک شرکت شده ام و کارهای بیمه بیکاری تا مرحله زدن حکم پیش رفته بود و موقع  امضا نهایی مدیر شعبه   ایراد در تعداد روزهای پرداخت بیمه من گرفته شد که چرا 26 - 28 - 29 روز واریز شده  ( این بدلیل تاخیر ورود های من بود که کامل واریز نشد ) ولی 3 ماه آخر بدلیل حادثه اتفاق افتاده  که بهمن  25 روز اسفند 19 روز و فروردین 30 روز وارد شده بود که پرونده به واحد بازرسی ارجاع شده

سوال اینستکه آیا این قضیه مشکل زاست که بیمه کامل  ( 30 روزه ) پرداخت نشده است . راهنمایی فرمایید .

2 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
خیر مشکل زا نیست پیگیری نمایید و بدانید پرداخت بیمه بیکاری طبق شرایط و قوانین شفاف پرداخت میشود و در قانون چیزی با عنوان واریز حق بیمه ماهانه کامل نداریم بلکه بیمه بیکاری براساس مجموع روزها و ماهها محاسبه میشود