در خرید بیمه سربازی توسط
سلام. بنده 6 ماه است که بیمه بیکاری میگیریم و شش ماه قبل از آن هم حق بیمه پرداختی ام معادل سقف بیمه یعنی 7 برابر حداقل دستمزد بوده است
اگر بخواهم بیمه سربازی را پرداخت کنم چه مبلغی باید بپردازم
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)

برمبنای میانگین دستمزد دوسال اخر قبل از درخواست شما محاسبه خواهد شد

شرایط بیمه سربازی و نحوه محاسبه:

بند 1 : افرادی که قبل از تاریخ (7/5/1385) در کارگاه‌های مشمول قانون تأمین‌اجتماعی اشتغال داشته و به واسطه رابطه مزدبگیری دارای سابقه پرداخت حق‌بیمه بوده و پس از پایان خدمت نظام وظیفه مجدداً در مؤسسات و کارگاه‌های مشمول قانون تأمین‌اجتماعی اشتغال و مبادرت به تداوم بیمه‌پردازی نزد سازمان تأمین‌اجتماعی کرده باشند، مشمول ماده 95 قانون تأمین‌اجتماعی بوده و از پرداخت حق‌بیمه دوران سربازی معاف می‌شوند (باید توجه داشت که سابقه قبل از خدمت- خدمت سربازی- سابقه بعد از خدمت قبل از تاریخ فوق الذکر به صورت اجباری وجود داشته باشد)

بند 2:چنانچه بیمه شدگان از شمول بند 1 خارج باشند و دو شرط ذیل را داشته باشند می توانند با پرداخت حق بیمه متعلقه سوابق خدمت نظام وظیفه را به عنوان سوابق تامین اجتماعی منظور نمایند

1) در زمان ارائه تقاضا شاغل مشمول قانون کار و بیمه پرداز باشند.

2)قبل از تقاضا حداقل دو سال سابقه پرداخت بیمه نزد تامین اجتماعی را دارا باشند

مبلغ حق بیمه متعلقه به صورت زیر حساب خواهد شد

7/30 * مدت زمان حظور داوطلبانه یا خدمت سربازی * 0.3 * میانگین دستمزد دوسال قبل از خدمت = حق بیمه

یا به عبارت دیگر

7% * مدت زمان حظور داوطلبانه یا خدمت سربازی * میانگین دستمزد دوسال قبل از خدمت = حق بیمه

میانگین دستمزد ، همان دستمزد ماهانه مشمول بیمه می باشد که کارفرما در لیست بیمه واریز می نماید