در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام من 6سال تو یک شرکتی که قراردادی برای شهرداری کار میکنه کار میکردم و تو این 6سال حدودا 3سال بیمه برام رد کرده ولی هیچ قراردادی ندارم که معلوم بکنه من اونجا کار میکردم فقط تو این مدت به حسابم پول ریخته که حقوق کارگرها رو بدم و خرج خرابی و بنزین ماشینا بکنم اول سال 95 به خاطر کم دادن و دیر دادن حقوقم دیگه نرفتم لطفا راهنماییم بکنید که میتونم ثابت بکنم که اونجا کار میکردم برم دنبال بیمه بیکاری وسابقه بیمم یا نه بعدشم چون 4ماه از نرفتنم میگذره دیر نیست و اگه کارفرمام بگه برگرده سرکار در حالی که دیگه منو نمیخاد تاثیری تو رای بیمه نداره
1 پاسخ
توسط (15,200 امتیاز)
با سلام

پرونده شما قابل پیگیری می باشد. حکم بازگشت به کار به موضوع احراز سابقه بیمه ارتباطی ندارد.