در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام بیمه عمر با بیمه اختیاری بیمه تامین اجتماعی چه فرقی داره
1 پاسخ
توسط (6,770 امتیاز)
با سلام و احترام

دوست گرامي امروزه چه كسي را ميشناسيد كه از حقوق باز نشستگي تامين اجتماعي راضي باشد؟ آيا مستمري تامين اجتماعي كفاف يه زندگي آسوده را ميدهد؟ آيا پوشش هاي درماني تامين اجتماعي مناسب است؟ اگر فرضا ٤ سال حق بيمه در تامين اجتماعي واويز كنيد و به هر دليلي نخواهيد ادامه دهيد آيا تامين اجتماعي واريزي اين ٤ سال را با سود سرمايه گزاري به شما برميگرداند؟. اما در بيمه هاي عمر و سرمايه گزاري علاوه بر پوشش هاي بيمه اي مناسب براي بيماريهاي سخت و خاص از سرمايه گزاري مناسبي برخوردار خواهيد شد و هر زمان تمايل به ادامه نداشتيد تمام مبالغ پرداختي با سود آن به شما پرداخت خواهد شد. تنها تفاوت بيمه تامين اجتماعي و بيمه هاي عمر در بيمه بيكاري ميباشد كه بيمه هاي عمر فاقد آن ميباشند. در هر صورت در بيمه هاي عمر بر خلاف تامين اجتماعي شما تعيين كننده پرداختي و دريافتي خود هستيد.

پايدار باشيد