در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام خسته بناشید

21 سالمه و شغلم ارایشگری است و برای شغل من بیمه ازاد پرداخت میشه میخواستم ازتون مشاوره بگیرم جهت اینکه بنظرتون بصرف است این بیمه انتخاب کنم یا یک بیمه عمر پرداخت کنم لطفا درمورد اینکه کدوم و کدومش مزیت امتیاز بیشتر دارند راهنمایی کنید.

تشکروسپاس
2 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

پیرو فرمایشات همکار عزیز باید عرض کنم که اگر شما هدفتون اندوخته ای برای چند سال آینده است حتما مزایای بیمه عمر بیشتره و حتی پول کتری هم در مقایسه پرداخت میکنید

و اینکه هر مبلغی رو که تمایل داشته باشید میتونید پرداخت کنید و مثل تامین اجتماعی اجباری نیست

اما بنده برای مسایل درمانی پیسنهاد میکنم در کنار بیمه عمر بیمه سلامت رایگان رو هم تهیه کنید که برای اون بخش هم مشکلی نداشته باشید

برای مشاوره و راهنمایی بهتر میتونید تماس بگیرید