در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام مدتی پیش بنده با اتومبیلم با گارد ریل تصادف کردم و ماشینم متحمل خسارات زیادی شده است ایا برای گرفتن خسارت از بیمه برای بازدید کارشناس محترم بیمه نیازی به ازاد کردن ماشین از پارکینگ نیروی انتظامی هست یا اینکه نیازی نیست
2 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام

خیر نیازی به آزاد کردن خودرو نیست. کارشناس بیمه میتواند در پارکینگ نیروی انتظامی بازدید را انجام دهد.