در دیه و بیمه خودرو توسط (5,420 امتیاز)
در تصادفات بدون کروکی (ثالث مالی) اگر مقصر قبل از بازدید خودرو توسط کارشناس بیمه، خودرو را بازسازی نمود چه کارهای باید انجام داد؟
1 پاسخ
توسط (5,420 امتیاز)
در اين قبيل مورد، به دلیل بازسازی و تعمیر خودرو مقصر و همچنين عدم مشاهده آثار باقي مانده از بازسازي، از بازديد وپرداخت خسارت به دليل نبود ادله كافي مبني بر تقصير وسيله نقليه مورد بيمه آن شركت و مغايرت با ماده 8 دستورالعمل ماده 14 قانون بيمه اجباري مصوب 21/06/1389 از بازديد و پرداخت خسارت امتناء ورزيده و طرفين را جهت ترسيم كروكي (فرضي- طبق بخش چهارم) راهنمائي نمائيد.

در اين قبيل موارد، چنان‌چه عوامل پلیس راهور در صحنه تصادف حضور یافته باشند و مشخصات آن افسر را بدانند، طرفين حادثه می‌توانند با مراجعه به ایشان، نسبت به ترسیم کروکی اقدام نمایید.

در غیر اینصورت و عدم پذيرش حادثه توسط عوامل راهور و عدم سازش مقصر و زيان‌ديده، می‌بایست از طریق شوراهای حل اختلاف، درخواست ترسیم کروکی فرضی (توضیح بیشتر بخش تصادف به هم خورده) و تأمین دلیل توسط کارشناس رسمی دادگستری را تقدیم نمایند و با ارائه كروكي تنظيم شده چه فرضي و غير فرضي به دليل تأييد اصالت حادثه توسط كارشناس رسمي دادگستري خسارتي مي‌بايست پرداخت شود.