در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
باسلام.مغازه ای دوسال قبل خریدو فروش شده الان صاحب فعلی یک جریمه پرداخت بیمه مربوط به یک کارگر دومالک قبل به آدرس مغازه بوده الان تحویل گرفته میگه شما باید پرداخت کنید .آیا جریمه کارگر مالک ربطی به ساختمان دارد ؟ و چنین درخواستی قانونی است ؟
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
اعلام بدهی برای پلاک ثبتی صادر میشود و مالک جدید باید قبل از معامله نسبت به اخذ مفاصا از مالک قبلب اقدام مینموده لذا با توجه به عدم اخذ کیله دیون در تعهد خود میگردد