در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام
مبخواستم بدونم حداکثر سرمایه فوت در بیمه عمر چقدر هست؟
حداکثر سرمایه فوت بر اثر حادثه چقدر؟
چون گیج شدم برخی شرکت ها حداکثر سرمایه فوت حادثه رو ۲۰۰ میلیون،برخی ۴۰۰ و برخی ۸۰۰ نوشته اند
یعنی فرقی در این مورد بین شرکت ها وجود دارد؟
اگر بلی،سقف سرمایه فوت حادثه شرکت های مختلف چقدر هست؟
ممنون
7 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

مطابق  : آيين نامه شماره 68  - بيمه هاي زندگي و مستمري- مصوب 22 / 9/ 90 :

بر اساس مفاد  فصل دوم آيين نامه جديد بيمه‌هاي زندگي و مستمري، شركت‌هاي بيمه قبل از صدور بيمه نامه انفرادي داراي پوشش خطر فوت، از طريق پرسشنامه و يا معاينه پزشكي، وضعيت سلامت بيمه شده را مشخص و به تناسب آن حق بيمه تعيين مي كنند. همچنين هر گاه مبلغ بيمه براي خطر فوت در بيمه عمر انفرادي براي يك نفر از دو ميليارد ريال (دويست ميليون تومان) بيشتر باشد، مؤسسات بيمه بايد پس از جلب نظر بيمه مركزي به صدور بيمه نامه مبادرت نمايند و بيمه مركزي مي تواند حداكثر مبلغ بيمه مذكور را سالانه تغيير دهد.

موفق و پیروز باشید.