در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
خانمی 49 ساله ام و امکان دارد که بیمه عمر شوم؟ لطفاً راهنمایی کنید. ضمناً تمام مزایای بیمه در زمان حیاتم باشد مثل پوشش های بیمه ای و حقوق بازنشستگی. زیرا وارثی بعد از خودم ندارم.و هیچ بیمه ای تا بحال نشده ام. لطفاً مناسب ترین بیمه را با مقدار مبلغ پرداختی ماهانه یا سالانه معرفی کنید. بسیار ممنونم
4 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)
درود
بله شما و هر فرد از بچه یکماهه تا 65 ساله میتواند این محصول ارزشمند را داشته باشد ولی هر کس برای شرایط سنی خود و با توجه به نیازش بیمه نامه را دارد.شما حتما باید مشاوره داشته باشید تا بهتر راهنمایی شوید.