در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
آیا بیمه معلم بیمه عمر دارد ؟ چه مزایا و معایبی دارد ؟
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)

در این بیمه نامه، بیمه معلم متعهد می شود تا در صورت فوت بیمه شده علاوه بر پرداخت سرمایه مورد تعهد بیمه نامه، تضمین شده را به ذینفعان و یا وراث قانونی وی بپردازد. همچنین در صورت حیات بیمه شده در پایان مدت بیمه نامه، بیمه معلم متعهد است اندوخته ریاضی بیمه نامه را به بیمه شده پرداخت نماید.

تعهدات بیمه زندگی و سرمایه گذاری

  • پوشش فوت ناگهانی بیمه شده برابر با سرمایه بیمه نامه.
  • پوشش فوت ناشی از حادثه، تا 4 برابر سرمایه عادی بیمه نامه .
  • پوشش غرامت نقص عضو و از کارافتادگی جزئی و کلی دائم ناشی از حادثه.
  • پوشش معافیت از پرداخت حق بیمه در صورت از کارافتادگی کامل و دائم بیمه شده ناشی از حادثه.
  • پوشش هزینه بیماری های امراض خاص تا سقف 300.000.000 ریال.
  • پوشش هزینه پزشکی ناشی از حادثه.

مزایا و ویژگی های بیمه زندگی و سرمایه گذاری

  • امکان پرداخت حق بیمه به صورت یکجا، سالانه و یا اقساط ماهانه، دوماهه، سه ماهه، چهارماهه و شش ماهه.
  • امکان انتخاب استفاده کنندگان از سرمایه حیات و فوت توسط بیمه گذار.
  • امکان دریافت اندوخته و یا سرمایه بیمه نامه به صورت مستمری.
  • امکان انتخاب سرمایه فوت عادی تا سقف مبلغ 2 میلیارد ریال.
  • امکان انتخاب سرمایه فوت حادثه تا سقف مبلغ 4 میلیارد ریال.
  • امکان اعمال تعدیل سرمایه و حق بیمه به منظور جبران آثار منفی تورم.
  • اعطای وام از محل اندوخته بیمه نامه تا سقف 90% ارزش بازخریدی بیمه نامه.
  • پرداخت سود مشارکت در منافع اندوخته بیمه نامه علاوه بر سود تضمین شده
  • معافیت مالیاتی اندوخته های سرمایه گذاری بیمه زندگی.
  • معافیت از مالیات بر ارث سرمایه بیمه زندگی.

در کل فرق خاصی با شرکت های دیگر ندارد .اما طبق تعاریف پوشش سرطان قید نشده. و شما باید در انتخاب شرکت بیمه عملکرد مالی شرکت های بیمه را نیز مد نظر قرار بدهید در حال حاضر از لحاظ پوشش ها بیمه ایران .از لحاظ خدمات پس از فروش بیمه پارسیان و از لحاظ سود دهی بیمه ما بهتر عمل کرده اند و شرکتی مناسب است که در جهت افزایش بیمه گذاران کم ریسک و ارائه خدمات نوین تلاش کند و با مشارکت در پروژه های بزرگ اقتصادی شرکت کرده تا بیمه نامه شما را به سود دهی برساند