در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط
سلام

فر ق بیمه سلامت همگانی با بیمه ایرانیان چیست ؟
2 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)

بهترین پاسخ
در مرحله ثبت نام در سایت بیمه سلامت دو طرح " پایه سلامت همگانی" و "ایرانیان" رو می بینید.

از لحاظ خدمات دهی این دو طرح فرقی با هم ندارن. از لحاظ هزینه ای، طرح پایه سلامت همگانی رایگان می باشد و برای طرح ایرانیان باید هزینه پرداخت شود.

در سال 95 دولت دستور داده که خدمات سازمان سلامت به طور رایگان در اختیار مردم قرار بگیره. پس شما طرح پایه سلامت همگانی که رایگان هست رو انتخاب کنید.

در سایت شون برای طرح ایرانیان پول می خوان که مشکل از سایت هست، شما همون طرح پایه سلامت همگانی رو انتخاب کنید.