در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام،

كيف پول ما رو در تركيه سرقت كردن و بيمه شخص ثالث ماشين(بيمه ايران) هم در كيف بود ، امروز با مراجعه به بيمه گواهي آن چاپ شده در برگ آ٤ معمولي را دريافت كرديم، بدون هيچ كوپني، سوال من اين است كه در صورت بروز تصادف آيا اين برگه ارزشي دارد؟ چگونه ميتوان با آن خسارات را پرداخت؟

بعد آيا ٦ سال سابقه عدم خسارت تا كنون سوخت ميشود؟ تا كنون ما هيچ وقت از بيمه استفاده نكرده بوديم .
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

بهترین پاسخ

با سلام ،

جای هیچ نگرانی نیست و درصورت خسارت خسارت شما پرداخت خواهد شد و تمامی تخفیفات شما محفوظ می باشند ، ولی زمان پایان تاریخ بیمه نامه فقط در همان سال مجبورخواهید شد  در همان شرکت بیمه دوباره بیمه نامه خودرو خود را تمدید نمائید.

موفق و پیروز باشید - مهندس محمد حسین یمکان گز - نماینده 3247 بیمه پاسارگاد - شهر اندیشه - مشاور بیمه ای شما