در دیه و بیمه خودرو توسط
1 پاسخ
توسط
بر اساس قانون‌ اصلاح قانون بيمه‌ شخص ثالث تمامي دارندگان‌ وسايل‌ نقليه‌ موتوري‌ زميني‌ مسؤول‌ جبران‌ خسارتهاي‌ بدني‌ و مالي ‌هستند كه‌ بر اثر حوادث ‌وسايل‌ نقليه‌ يا محمولات‌ آنها به‌ اشخاص‌ ثالث‌ وارد مي‌شود بنابراين‌ موظفند مسؤوليت‌ خود را حداقل به ميزان ديه مرد مسلمان در ماه حرام بيمه‌ نمايند كه اين ميزان در سال 1395 معادل 253.3  ميليون تومان براي خسارات جاني و 6.3 ميليون تومان براي خسارات مالي وارد به اشخاص ثالث است.

در صورت نگرفتن الحاقیه و بروز تصادف، شرکت بیمه دیه را تا سقف تعهدات قبول کرده در سال قبل پرداخت می کند و مابه التفاوت (33 میلیون تومن) به عهده مشتری است. هزینه صدور الحاقیه بسته به نوع ماشین و پوشش ها متفاوت هست ولی بسیار ناچیز (چندهزار تومان) می باشد.