در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

 آیا کارگری که از یک واحد کارگری کارگری یا سازمان مشمول مقررات خاص دیگر بصورت مأمور خدمت می کند این مورد را می توان مأموریت موضوع ماده 46 قانون کار تلقی نمود ؟
1 پاسخ
توسط (25,500 امتیاز)
با سلام

بجز مقرراتی که در ماده 46 قانون کار آمده است پیش بینی دیگری در خصوص مأموریت و یا انتقال کارگران مشمول قانون کار بعمل نیامده است لذا مأموریت و یا انتقال کارگران به سازمان های دیگر اعم از واحد های مشمول قانون کار و یا مقررات استخدامی خاص بستگی تام به توافق کارگر و کارفرمای مربوط دارد.