در سایر توسط
سلام. اگر برای جراحی سرپایی یه جای آزاد بریم بعد فاکتور ببریم آیا بیمه خدمات درمانی بخشی از هزینه رو پرداخت میکنه؟
1 پاسخ
توسط (6,830 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
سلام. اگر بيمه اوليه داريد تمام مدارك پزشكي را از مركز درماني ميگيريد و مي بريد سهم بيمه اوليه را ميگيريد. بعد كل اسناد برابر اصل شده توسط بيمه اوليه را به اضافه سند دريافت وجه سهم بيمه اوليه را براي بيمه درمان تكميلي مي بريد و سهم آنها را ميگيريد. اگر نخواهيد هزينه بيمه اوليه را بگيريد يا بيمه اوليه نداريد ، اصل مدارك را براي بيمه تكميلي مي بريد و سهم قابل پرداخت را پرداخت مي كنند